Ultima ediție a proiectului „Biblioteca la firul ierbii” – 2022

 

 

                                          Ultima ediție a proiectului „Biblioteca la firul ierbii”

 

Biblioteca Metropolitană București (BMB) prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism a Primăriei Municipiului București dă startul ultimei ediții a proiectului Biblioteca la firul ierbii.

Sâmbătă, 20 august 2022, ora 17:00 ne revedem în parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) alături de Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București (PROEDUS) și Asociația BASAR.

Este ultima ediție în care cei mici se vor putea cunoște mai bine, vor putea dobândi abilități creative indispensabile pentru viitor și vor reuși să-și exprime ideile cu încredere prin intermediul noilor ateliere de creație și lectură, teatru de păpuși, jocuri și concursuri realizate de bibliotecarii BMB.

De asemenea, participanții vor avea oportunitatea de a-și face în mod gratuit un permis de bibliotecă.

Pentru mai multe informații, rămâneţi conectaţi pe bibmet.ro, precum și pe paginile de Facebook și Instagram ale filialelor noastre pentru a avea acces la toate aceste activități și informații, alături de alte manifestări culturale care au un nivel artistic ridicat şi un impact semnificativ la nivel local.

 

Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci publice, aflată sub patronajul Primăriei Municipiului București, care facilitează accesul la informare și lectură, prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu. Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziția publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureștiului, BMB contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității.