Lansare de carte: „Oglinda din hârtie”, autor Mihai C. Constantinescu

Biblioteca Metropolitană București vă invită marți, 17 martie a.c., la Sediul Central „Mihail Sadoveanu”, str. Tache Ionescu, nr. 4, începând cu ora 16:00, la evenimentul de lansare a romanului „Oglinda din hârtie”, care va apărea la începutul lunii martie, la Editura Coresi, autor Mihai C. Constantinescu.

„Romanul «Oglinda din hârtie» reușește să surprindă o trecere propriu-zisă de la proză la poezie și să încorporeze această metamorfoză în povestea personajului principal, un scriitor care ajunge în ipostaza în care toate cărțile din lume sunt scrise de el. Romanul atinge atât tema iubirii, cât și a libertății sufletești, urmărind o complexă confesiune a personajului principal, pe care singurele lucruri care îi mai salvează conștiința sunt hârtia și scrisul, amintirile și poezia.” (Mihai C. Constantinescu)

La numai 18 ani, Mihai C. Constantinescu a publicat deja două cărți, „Trei vieți” și Trebuie să-ți zic ceva…”, ce reflectă talentul și creativitatea sa. Câteva poezii ale tânărului scriitor le puteți găsi și în paginile ediției nr. 5 a revistei „Literatorul”.

Invitatul evenimentului va fi ilustratoarea Ana-Maria Panaitescu.