Biblioteca la firul ierbii

Biblioteca Metropolitană București (BMB) prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism a Primăriei Municipiului București vă așteaptă sâmbătă – 21 august 2021, ora 17:30, la cea de-a treia ediție a proiectului Biblioteca la firul ierbii desfășurată în parcul Crângași!

Împreună cu partenerii noștri, Asociația Basar și Centrul Cultural European al Sectorului 6, vom fi din nou alături de locuitorii sectorului 6, pregătiți și de această dată să stimulăm inventivitatea și răbdarea copiilor prin diverse ateliere de creativitate și lectură fascinante și formative, joculețe și concursuri.

De asemenea, Teatrul de Păpuși „Licurici” va fi și el prezent împreună cu Remorca de Cercetare și Activare (RCA) ce va găzdui activități de cercetare și expoziții participative.

Participanții vor avea și oportunitatea de a-și face în mod gratuit un permis de bibliotecă, precum și de a împrumuta o parte din cărțile ce vor fi expuse pentru consultare.

Pentru mai multe informații, verificați Calendarul de activități pe bibmet.ro și rămâ și e neţi conectaţi online la Biblioteca Metropolitană București și pe paginile de Facebook și Instagram ale filialelor noastre pentru a avea acces la toate aceste activități și informații, alături de alte manifestări culturale care au un nivel artistic ridicat şi un impact semnificativ la nivel local.

Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci publice, aflată sub patronajul Primăriei Municipiului București, care facilitează accesul la informare și lectură, prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu. Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziția publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureștiului, BMB contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității.