Expoziția „Revenirea la viață” a artistului Claudiu Munteanu

Biblioteca Metropolitană București (BMB) prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism a Primăriei Municipiului București anunță vernisajul expoziției „Revenirea la viață” a artistului Claudiu Munteanu – artist nevăzător, miercuri, 8 decembrie, ora 14:00, la Sediul Central „Mihail Sadoveanu” – str. Tache Ionescu 4, sector 1.

Claudiu Moldoveanu, un artist excepțional prin arta sa, este lutier și sculptor în lemn.  În urma unui accident, din luna noiembrie a anului 2018 este nevăzător complet.

„Dumnezeu lucrează prin oameni. Claudiu Moldoveanu demonstrează din plin acest lucru. Un artist cu o sensibilitate aparte, exprimată pe deplin în lucrările sale.” (Alin Pavelescu)

Expoziția este realizată cu sprijinul Despărțământului Astra „Dr. Nicolae Căliman”, președinte Mircea Dragoș și poate fi vizitată până în luna ianuarie.

Vernisajul este moderat de către doamna Ramona Mezei, manager al Bibliotecii Metropolitane București.

Evenimentul se va desfășura în condiții de deplină siguranță atât pentru public, cât și pentru personal, în conformitate cu prevederile legale în vigoare impuse în contextul epidemiologic actual (conform HG nr.1238 din 26.11.2021 si HG nr. 1239 din 28.11.2021). Accesul la eveniment se va face în baza Certificatului verde.

Evenimentul poate fi vizionat aici

 

Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci publice, aflată sub patronajul Primăriei Municipiului București, care facilitează accesul la informare și lectură, prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu. Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziția publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureștiului, BMB contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității.