Vara Centenarului continuă la Biblioteca Metropolitană București

Luni, 17 septembrie, în Parcul Kiseleff, Biblioteca Metropolitană Bucureşti a reluat activităţile din cadrul proiectului „Vara Centenarului”. Proiectul derulat sub egida Primăriei Municipiului București face parte din seria de evenimente dedicate Centenarului Marii Uniri.

Participanţii au urmărit un program divers, delectându-se la piesa de teatru ”Vrăjitoarea păcălită” interpretată de Teatrul de Păpuși Licurici, al Bibliotecii Metropolitane, și la schițele “Justiţie” și ”5’o clock” de I.L.Caragiale puse în scenă de un grup de studenți de la UNATC. De asemenea, au descoperit desenul în nisip prin tehnica Sand Art.

Evenimentul s-a încheiat cu un spectacol de operă ce a conținut arii din opere celebre susținut de artiștii lirici de la Opera la Bibliotecă pe care îi puteți asculta în fiecare joi, de la orele 17:30, la Biblioteca Metropolitană București.

Biblioteca Metropolitană București continuă activitățile din cadrul proiectul ”Vara Centenarului” până vineri, 21 septembrie, de la ora 17:00, în parcul Kiseleff, la foișor.

 

Teatrul de păpuși Licurici în Parcul Kiseleff