„Întreg Lucici”, expoziția de artă vizuală a familiei Lucici, vernisaj la Artoteca BMB

Biblioteca Metropolitană București va găzdui miercuri, 3 iulie, de la ora 18:00, vernisajul expoziției de artă vizuală a familiei Lucici, intitulată „Întreg Lucici” – Larissa Lucici design textil, Stela Lucici modă și design textil, Vlad Augustin Lucici fotografie, Augustin Lucici pictură – la Artoteca BMB, din Șoseaua Mihai Bravu, Nr. 4, Sector 2.

Augustin Lucici, absolvent al Institutului de Arte Plastice „Nicolae Grigorescu”, promoția 1983, are în palmares mai multe diplome de excelenţă şi premii pentru creativitate.

„A.L. este un volubil, aparține oamenilor care iubesc viața obișnuită și cotidiană cărora le vorbește despre obiecte și persoane. Despre ce lucrează: este ca o placă vibrantă care nu epuizează și care vine întotdeauna cu altceva. Nu a știut să se abată de la această energie care-l domină artistic și din care se hrănește. Crează cu inima și este el însuși când se exprimă pe sine. Deci, <<dacă ești complet sincer, ceea ce faci, ceea ce spui va plăcea celorlalți>>.” (Ion Sălișteanu)

Expoziția face parte din Stagiunea Permanentă de Artă Plastică “Temeiuri” şi poate fi vizitată la Artoteca BMB până pe 2 august.

Evenimentul va fi moderat, ca de fiecare dată, de reputatul critic de artă, Radu George Serafim și de Carmen Olteanu, pictor și doctor în arte plastice.

Artoteca este un spațiu expozițional al BMB, deschis tuturor celor interesaţi de luni până sâmbătă; informații detaliate la adresa: https://bibmet.ro/filiale/filiale-sector-2/artoteca/