Dublă expoziție de pictură și ceramică la Artoteca BMB

 

 

Biblioteca Metropolitană București (BMB) prin Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism a Primăriei Municipiului Bucureşti anunţă vernisajul dublei expoziții, de pictură și ceramică, a artiștilor Cristian Sima și Silviu Ioan Soare, joi, 6 aprilie 2023, începând cu ora 17:00, la Artoteca BMB, șos. Mihai Bravu, 4.

Cristian Sima este absolvent al Universității Naționale de Arte București și are în palmares numeroase expoziții personale, cât și de grup în Olanda, Belgia, India, Italia, Portugalia, SUA, Germania, Franța, Coreea și Canada.

Silviu Ioan Soare este licențiat al Universității Naționale de Arte București, Facultatea de Arte Plastice şi Decorative, Secţia Ceramică- Sticlă-Metal, Specializarea Ceramică din anul 2012, cu numeroase expoziții atât în țară, cât și în străinătate.

În deschiderea evenimentului vor vorbi despre artiști și creațiile lor curatorul expoziției, doamna Carmen Olteanu, pictor și doctor în arte plastice și invitatul special, doamna Ana Amelia Dincă, critic de artă.

Expoziția face parte din cadrul Stagiunii Permanente de Artă Plastică Temeiuri și poate fi vizitată în perioada 6 aprilie – 5 mai 2023, de luni până vineri, între orele 09:00-17:00.

Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci publice, aflată sub patronajul Primăriei Municipiului București, care facilitează accesul la informare și lectură, prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu. Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziția publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureștiului, BMB contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității.

Serviciul Comunicare BMB

E-mail: comunicare@bibmet.ro

www.bibmet.ro www.facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti/