Biblioteca Metropolitană București anunță deschiderea expoziției personale a artistei Gabriela Ricșan la Artoteca BMB

Artoteca BMB se pregătește să găzduiască din nou expoziții de artă contemporană. Primăria Capitalei prin Biblioteca Metropolitană București anunță deschiderea expoziției personale a artistei Gabriela Ricșan joi, 23 iulie, începând cu ora 12:30.

Gabriela Ricșan este absolventă a Universității Naţionale de Arte din Bucureşti, secţia Scenografie, având o experiență profesională de 30 de ani în domeniul scenografiei, (decor şi costume), în film şi teatru. Din anul 1977 şi până în prezent a colaborat ca membru UCIN, UNITER și UAPR în calitate de autor principal la realizarea de filme artistice de lung metraj, teatru și activităţi expoziţionale. Arta Gabrielei Ricșan o regăsim în numerose filme și piese de teatru, dar și în expoziții personale și de grup.

Expoziţia face parte din cadrul Stagiunii Permanente de Artă Plastică „Temeiuri” și este curatoriată de reputatul critic de artă, domnul Radu George Serafim și de doamna Carmen Olteanu, pictor și doctor în arte plastice.

Expoziţia de artă poate fi vizitată în perioada 23 iulie – 21 august, gratuit, conform programului Artotecii BMB. Informații suplimentare pot fi obţinute accesând site-ul instituţiei: https://bibmet.ro/filiale/filiale-sector-2/artoteca/.

Continuăm să menținem legătura cu publicul pe platformele de socializare ale instituției și site-ul BMB https://bibmet.ro/.