Achizitie echipamente foto necesare derularii Proiectului cultural co-finantat de Administratia Fondului Cultural National, CARAVANA POVESTILOR Editia a 2-a

Proiectul nu reprezinta in mod necesar pozitia Administratiei Fondului Cultural National. AFCN nu este responsabila de continutul proiectului sau de modul in care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt in intregime responsabilitatea beneficiarului finantarii.

Tip anunt: Cumparari directe
Tip contract: Furnizare
Denumirea achizitie: Achizitie echipamente foto necesare derularii Proiectului cultural co-finantat de Administratia Fondului Cultural National, CARAVANA POVESTILOR Editia a 2-a conform Documentatiei descriptive nr. 6806/28.09.2017.
CPV: 31518100-1 – Reflectoare (Rev.2)
Descrierea contractului: Achizitie echipamente foto: LOT 1 – Set 4 buc. acumulatori si incarcator – 1 buc. , LOT 2 – Reflector – 2 buc. si LOT 3 – Sistem foto cu fundal negru 300 cm-1 bucata, cu geanta de transport – 1 bucata necesare derularii Proiectului cultural co-finantat de Administratia Fondului Cultural National, CARAVANA POVESTILOR Editia a 2-a conform Documentatiei descriptive nr. 6806/28.09.2017.

Specificații tehnice minimale:

LOT 1
Set acumulatori
4 acumulatori 2500mAh
incarcator rapid pentru 2 sau 4 acumulatori AA sau AAA,

LOT 2
2 X Reflector
intensitate luminoasă dublă
230 V~/2 x 500 W
înălţimea suportului reglabilă 95 – 200 cm destinat pentru uz exterior (protecţie la apă IP44)
suport cablu pe stâlp carcasă masivă din aluminiu turnat
construcţie de siguranţă
placă faţă din sticlă tratată rezistent la căldură cablu de 2 m
bec halogen R7S, 118 mm (inclus)
dimensiunile carcasei 185 x 145 x 113 mm

LOT 3
Sistem foto cu fundal negru 300 cm, cu geantă de transport
Dimensiuni: (depozitate în geanta de transport) 85 x 15 x 15 cm
Culoare pânză: Negru
Dimensiuni pânză: 300 x 300 cm (L x l)
Înălțimea maximă: 210 cm
Lățime: 155 -300 cm
Înălțime trepied reglabilă: 75 -210 cm
Material: Aluminiu
Material: Bumbac: 100%

 

Valoarea estimata fara TVA: 1,008.40 RON

Conditii contract: PRODUSELE TREBUIE SA FIE NOI, NEFOLOSITE. Produsele se vor preda pana la data de 09.11.2017. Conditii de plata: OP in termen de 30 de zile de la receptia acestora. Receptia produselor se va face la BMB in prezenta reprezentantilor ambelor parti. Produsele vor fi insotite la livrare de certificat de conformitate si/sau calitate, dupa caz, certificat de garantie, instructiuni folosire si factura fiscala, in original. In situatia in care se constata ca unul sau toate produsele sunt defecte, acestea vor fi inlocuite fara costuri suplimentare, in maxim 2 zile lucratoare de la sesizare.

Conditii participare: Valorile estimate pentru fiecare lot sunt: LOT 1 – 84.03 lei; LOT 2 –504.20 lei; LOT 3 420.17 lei. Oferta financiara va fi intocmita astfel incat sa rezulte valoarea neta (fara taxe) a produsulelor si, separat, taxele aplicabile pentru ficare lot in parte. Transportul produselor se va asigura de catre ofertant fara costuri suplimentare. Oferta tehnica se va intocmi astfel incat sa se poata identifica facil toate elementele solicitate in Documentatia descriptiva si se vor detalia: caracteristici tehnice produs, perioada garantie si servicii incluse in aceasta perioada, conditii, termeni, transport, termen de valabilitate al ofertei, termen de livrare, etc. Ofertantul va depune, in copie cu mentiunea „conform cu originalul” Certificat de Inregistrare (CUI) si Certificat Constatator. NU se accepta oferte alternative. NU se accepta oferte partiale in cadrul lotului. NU se accepta oferte a caror valoare financiara depaseste pretul estimat al lotului. Termenul de valabilitate al ofertei va fi de minim 45 de zile de la data limita de primire a acestora. Achizitia se va face din Catalogul SEAP. Ofertantul va publica oferta in catalogul SEAP, odata cu transmiterea acesteia, mentionand in titlul ofertei numarul anuntului publicitar din SEAP, iar dovada publicarii acesteia se va atasa documentelor transmise/depuse.

Criterii adjudecare: Pretul cel mai scazut.

Termen limita primire oferte: 05.11.2017

Informatii suplimentare: Documentatia descriptiva nr. 6806/28.09.2017 se poate descarca urmand linkul https://bibmet.ro/achizitii-publice/. Ofertele se pot transmite pe adresa biblioteca@bibmet.ro, prin posta, curier sau, in format tiparit, la Registratura BMB din Str. Tache Ionescu nr. 4, Sector 1, Bucuresti. Acest anunt publicitar nu reprezinta o obligatie de cumparare din partea autoritatii contractante.