Anunt publicitar privind achizitia de tatami necesare derularii proiectului cultural Caravana Poveștilor

Proiectul Caravana Poveștilor este un proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Proiectul nu reprezinta in mod necesar pozitia Administratiei Fondului Cultural National. AFCN nu este responsabila de continutul proiectului sau de modul in care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt in intregime responsabilitatea beneficiarului finantarii.

Tip anunt:  Cumparari directe

Tip contract: Furnizare

Denumirea achizitie: Achizitie Tatami – 4 buc, necesare derularii Proiectului cultural co-finantat de Administratia Fondului Cultural National, CARAVANA POVESTILOR Editia a 2-a conform  Documentatiei descriptive nr. 7418/23.10.2017.

Specificaţii tehnice minimale:

Saltele tatami

1m x 1m x 2,5 cm duritate 40+-2%

Tatami de calitate superioara confectionat din material de ultima generatie.

Partea de la suprafata are un model striat care impiedica alunecarea. Este o suprafata care izoleaza termic astfel ca se poate lucra pe ea indiferent de anotimp.

Se curata foarte usor, doar cu apa.

Nontoxic, indoor.

Material: plastic

Valoarea estimata fara TVA: 537.82 RON

Conditii contract: Produsele se vor preda pana la data de 02.11.2017. Conditii de plata: OP in termen de 30 de zile de la receptia acestora. Receptia produselor se va face la BMB in prezenta reprezentantilor ambelor parti. Produsele vor fi insotite la livrare de certificat de conformitate si/sau calitate, certificat de garantie, instructiuni folosire, dupa caz si factura fiscala, in original. In situatia in care produsele nu sunt conforme cerintelor si propunerii tehnice se vor inlocui de catre ofertant in maxim 2 zile de la sesizare, pe cheltuiala proprie.

Conditii participare: Oferta financiara va fi publicata in catalogul online SEAP. Transportul produselor se va asigura de catre ofertant fara costuri suplimentare. Descrierea se va face astfel incat sa se poata identifica facil toate elementele solicitate in Documentatia descriptiva si se vor detalia: caracteristici tehnice produs, transport, termen de livrare, etc. Achizitia se va face din Catalogul SEAP. Ofertantul va publica oferta in catalogul SEAP mentionand in denumire produs „Tatami”.

Criterii adjudecare: Pretul cel mai scazut.

Termen limita primire oferte:  29.10.2017

Informatii suplimentare:  Selectia ofertei se va face pe baza ofertelor publicate in catalogul SEAP. Documentatia descriptiva nr. 7418/23.10.2017 se poate descarca urmand linkul http://bibmet.ro/achizitii-publice/.  Acest anunt publicitar nu reprezinta o obligatie de cumparare din partea autoritatii contractante.