Proiectul „ Când voi fi mare” a ajuns la cea de-a treia ediție

Pentru că se cuvine să … Mulțumim!
Dumitru-Dorin Prunariu – cosmonaut, Ioana Ginghina- actriță, Marius Niculae Offical -fotbalist, Alex Cirtu- chef/bucătar profesionist și Andra Soceanu- jurnalist și prezentator TV au răspuns prezent la cea de-a treia ediție a proiectului „Când voi fi mare”,care a avut loc sâmbătă, 22 februarie a.c, implementat de Biblioteca Metropolitană București.
Cei cinci invitați, adevărați profesioniști, modele și exemple de perseverență, au vorbit despre profesia/ meseria lor, despre vocație, despre faptul că sacrificiul și suferința sunt riscuri pe care trebuie să ți le asumi pe calea spre succes și că „înțelepciunea” detașată de inimă nu este autentică.
S-au destăinuit, au răspuns întrebărilor a peste 160 de elevi curioși și nerăbdători. Întregul eveniment s-a dovedit a fi un schimb de experiență intergenerațional atât de necesar pentru dezvoltarea lor profesională, dar și personală.
Întregul eveniment a fost moderat și prezentat de dna Ramona Ioana Mezei, director-general al Bibliotecii Metropolitane București, care a creat și a menținut o atmosferă cordială, dar și antrenantă în același timp.
A fost emoție, descoperiere, surprindere …. trăire!